Infotainment – underholdning & information 2018-02-07T10:22:43+00:00

Infotainment – underholdning & information

Museum Silkeborg ønskede at bringe liv i Tollundmanden og formidle information på museet på en mere dynamisk måde overfor deres gæster.

Løsningen er en interaktiv installation der visuelt leverer informationer om Tollundmanden via et touch screen bord samt en vægprojektion.
For at bevare respekten for Tollundmandens historie, har hans digitale repræsentation brug for de helt rigtige rammer. Man skal kunne fornemme mosestemningen – det skal være mørkt og fugtigt, og man skal kunne forestille sig det liv der omgav Tollundmanden – det er vigtigt at få det så autentisk så muligt. Det er også med til at skabe den interesse der skal fastholdes når der formidles informationer undervejs.

Test dig vejen til viden

Med den nyligt lancerede kampagne for Miljøstyrelsen “Kan du regne med jakken” bruger vi et klassisk greb til at formidle viden på en underholdende måde. Vi sår en smule tvivl og pirrer nysgerrigheden hos deltagerne til at teste, hvor meget de ved om fluorstoffer. Efter hvert svar, deltagerne giver får de understøttende viden om, hvorfor svaret var rigtigt eller forkert – man kan sige at der bruges nogle elementer fra e-learning verdenen.